fbpx

Krásný dobrý den,
již delší dobu mám možnost testovat Systém PRO fotografy, od společnosti Dastax s.r.o.. A jelikož mi dává smysl, velmi rád bych se s vámi podělil o jeho hlavní body.

V úvodu, bych vám nejprve tento systém představil, posléze bychom se podívali na jeho hlavní možnosti.

Jak již v titulku se dočteme, tak Systém PRO fotografy je především o zjednodušení práce. Kdo mě osobně zná, tak se snažím všechny procesy zjednodušovat a zefektivňovat, tedy samotného mě to zaujalo.

Hlavní doménou tohoto systému bylo předávání fotografií klientům. Postupem času se však tento systém rozrůstal a rozrůstá, a stále vylepšuje, a tak přibývají nové funkce. Aktuálně systém nabízí tvorbu alb, což je alfou a omegou.

K dispozici si můžeme vybrat náhledová alba, kde zákazník má možnost si vybrat fotografie, které chce upravit, či dokonce nad rámec dokoupit. My pak jako fotografové získáme přehledné náhledy i názvy fotografií, které máme zpracovat.

Druhou volbou alb, jsou alba veřejná, kde si mohou všichni stáhnout nebo koupit fotografie, např. jako licenci. Tento druh alb, lze využít například při reportážích, kdy prostě dáme k dispozici volně přístupné album a necháme třeba fotografie „vydělávat“.

Třetí možností, jsou alba zaheslována. Těchto alb, můžeme využít naopak pro předávání již hotových zakázek, tedy klient se nemusí bát, že by jeho fotografie viděl někdo jiný. Zároveň skrývá ten benefit, že si může fotografie stáhnout nebo rovnou objednat jejich tisk.

Na závěr, ve spolupráci se společností Dastax, je zde možnost si vyzkoušet tento systém (profotografy.cz) až na tři měsíce zdarma, po zadání kódu: mariosikoracz, do poznámky objednávky. Máte tak možnost oproti standardní zkušební době, která je jeden měsíc, více času si v klidu vše vyzkoušet. V rámci připravovaného tutorialu, který bude na Youtube.com/mariosikoracz, se podíváme na jednotlivá alba podrobněji.

Mario Sikora,
EFIAP, c**MoL, EHPS, ER-ISF

Fotograf, Lektor a Geek

Email: info@mariosikora.cz
Web: www.mariosikora.cz

Čas od času novinky...

v emailové schránce. Již Vám neunikne žádné dění, jako první budete mít zprávy z blogu, informace o workshopech, slevách a nových akcích.

Odesláno! Potvrď odběr v tvém e-mailu.

Pin It on Pinterest

Share This