fbpx

Krásný dobrý den,
fotografie je stále více rozšířenější, a proto se klade důraz i na postproces snímků. Jako bezplatnou alternativu známého programu Adobe Lightroom, je nyní k dispozici Capture One Express, konkrétně pro majitele fotoaparátu značek Nikon, Sony nebo Fujifilm. Své fotografie, tak můžete nyní snadno a bezplatně upravit. Program podporuje krom samotných fotografií ve formátu JPG i RAWy těchto značek.

Capture One je intuitivní a nabízí krom automatických úprav, úpravy barev, jasu, stínu, křivek a mnoho dalšího. Stejně tak lze vytvářet kolekce a styly, podobně jako presets v Adobe Lightroom.

Jak na to? Níže uvádím odkazy ke stažení programu. Pro samotné stažení a licencování je potřeba bezplatná registrace na stránkách výrobce. Po niž obdržíte sériové číslo na Váš email a v rámci webového rozhraní přístup ke správě samotné licence. Na jeden email je možná jedna instalace, na jednom zařízení. Jestliže si zakoupíte zařízení nové, lze snadno ve webovém rozhraní produkt deaktivovat a následně nainstalovat a použít novém zařízení.

Ke stažení zde:
Pro NikonPro SonyPro FujiFilm

Již od poloviny září budou kurzy (www.mariosikora.cz) na tento program ve verzi Express i Plnohodnotné placené verzi k dispozici, pro Vás. Sledujte aktuality na blogu.

Mario Sikora,
EFIAP, c**MoL, EHPS, ER-ISF

Fotograf, Lektor a Geek

Email: info@mariosikora.cz
Web: www.mariosikora.cz

Čas od času novinky...

v emailové schránce. Již Vám neunikne žádné dění, jako první budete mít zprávy z blogu, informace o workshopech, slevách a nových akcích.

Odesláno! Potvrď odběr v tvém e-mailu.

Pin It on Pinterest

Share This