fbpx

Krásný dobrý den přeji,
rád bych se s vámi podělil o zkušenost s fotoobrazem, vytištěným u společnosti Dastax.

Jako motiv, jsem vybral nedávno oceněnou fotografii Paaalava (Finalist, World Eco Photo 2020, Moscow), a to z toho důvodů, že je velmi kontrastní a nachází se na ní detaily a kresba především v tmavých a světlých místech. Tedy pro naši recenzi je ideálním kandidátem, na kterém bychom mohli vidět případné chybičky.

V rámci rozhraní objednávky, jsem vybral již zmíněnou možnost, Fotoobraz, druh materiálu jsem zvolil Obraz na hliníkové desce, včetně Saténové laminace, v rámci rámování jsem vybral Černý hliníkový rám. Samotný výroba netrvala dlouho a takřka do tří dnů jsem měl fotoobraz doma. Co mně potěšilo, bylo opravdu pečlivé balení, tedy i vlivy jako doprava, bez problému přežil 🙂 .

První dojem z rozbaleného fotoobrazu, byl velice dobrý. Vezmu to popořadě. Kombinace zvoleného materiálu, včetně rámování a laminace, působí v rukou velice bytelným dojmem. Samotné provedení ještě umocňuje zmíněnou fotografii. V tmavých místech i těch světlých, je dostatek detailů a zároveň pod světlem, tento obraz ještě více ožívá, a diváka dostává atmosférou. Co se týče barev a jasu, tak je tam mírný posun, však zcela mizivý, a věřím, že pokud by si člověk dal práci a místo svého profilu ICC, upravil fotografii, pomocí dostupných profilu Dastax(u), tak barvy budou zcela věrohodné.

Hodnocení obrazu:
+ Kvalita použitého materiálu a tiskařského zpracování,
+ rychlost dodání,
+ kvalita tisku,
+/- cena (pro někoho cena, za mně cena odpovídá kvalitě, oplatí se připlatit).

Závěrem, mohu tento druh fotoobrazu jen doporučit.

Praktické:
Fotoobraz lze také objednat ke službám, na www.mariosikora.cz.

Mario Sikora,
EFIAP, c**MoL, EHPS, ER-ISF

Fotograf, Lektor a Geek

Email: info@mariosikora.cz
Web: www.mariosikora.cz

Čas od času novinky...

v emailové schránce. Již Vám neunikne žádné dění, jako první budete mít zprávy z blogu, informace o workshopech, slevách a nových akcích.

Odesláno! Potvrď odběr v tvém e-mailu.

Pin It on Pinterest

Share This